Bu haber kez okundu.

Siirt'te İş Yeri ve Otomobilden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt’te bir otomobil ve bir iş yerinden hırsızlık yapan iki şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 04.03.2022 günü saat 16.00 sıralarında Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Bir işyerinden 1 Adet Alüminyum Merdivenin çalınması konusu;
OLAY 2: 10.03.2022 günü saat 19.30 sıralarında Batı Mahallesi 916 Sokak Melih Camii yanında park halinde bulunan Bir araçtan çalınan 1 adet matkap ve 50 metre uzunluğunda seyyar kablonun çalınması olayı;
Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera destekli çalışmalarda her iki olayı da gerçekleştiren şahısların M.E. ve A.A. olduğu tespit edilmiş, 12.03.2022 günü A.A. isimli şahsın yakalanması yapılmış, şahıs Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınmıştır.

Firar durumda olan M.E. isimli şahıs 13.03.2022 günü Motorsikletli Polis Timleri Amirliği görevlilerince yakalanmış, şahıslar 13.03.2022 günü çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANMIŞTIR.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.