Bu haber kez okundu.

Siirt'te "İnadına Değil İnandığım İçin Evet Platformu"
banner229

Siirt'te "İnadına Değil İnandığım İçin Evet Platformu" çatısı altında bir araya gelen AK Parti, MHP, Hüda Par Kadın Kolları ve bazı kadın Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri 16 Nisan'da gerçekleştirilecek halk oylamasında 'Evet' oyu vereceklerini açıkladı.

Bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan "İnadına Değil İnandığım İçin Evet Platformu" sözcüsü Nurten Temiz, 16 Nisan'da AK Parti veya başka parti için değil milletin istikbali için Evet diyeceklerini söyledi.

Türkiye için "Evet" diyeceklerini aktaran Temiz, şöyle konuştu:"AK Parti için değil, gelecek ve umutlarımız için 'Evet' diyoruz ve o yüzden buradayız. Şu an Türk, Kürt, Arap, Çerkeziyle, Suriyeli, Şırnaklı, Cizreli kardeşlerimizle tek yumruk olmuş 'Evet' diyoruz. Dünya ayağa kalkmış Türkiye'nin ilerlememesi için Mavi Marmara, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanına engel olan düşmanlara inat 'Evet' diyoruz. Allah'ın izniyle referandumda tıpkı mecliste çoğunlukla geçen 'Evet' kararıyla, 18 maddemizle beraber 'Evet' diyeceğiz.

AK Parti, MHP, Hüda Par ve bu salonda olmayan kadınlar inandığı için sandıklarda Allah'ın izniyle yüzde yüz 'Evet' çıkacak. Bir davaya kadın inandıysa düşmanlarımız korksun, işte inandığımız davada 'Evet' oyu çoğunluk olacak inşallah."

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk'ün eşi Aycan Cantürk ise  "Bizler Genel Başkanımızın desteklediği Cumhurbaşkanlığı sistemini için Evet diyeceğiz. Allah bu işin yolunu açık etsin, Allah utandırmasın diyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından kadınlar Kürtçe, Arapça ve Türkçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.