Bu haber kez okundu.

Siirt'te Fermuar Fabrikasının Temeli Atıldı
banner229

Ekcan Metal AŞ’nin sahipleri Aydın Ekinci ve Cemal Kibici yatırımlarıyla Siirt Organize ve Sanayi Bölgesinde fermuar fabrikasının temeli atıldı.Siirt Organize ve Sanayi Bölgesinde kurulacak fabrikada antibakteriyel, ısıya dayanıklı ve suya dirençli fermuarlar da üretilecek.

8 bin metrekare kapalı alan 3 fabrikadan oluşacak birinci fabrikada fermuar fabrikası diğer fabrikalarla ilgilide çalışmalar devam ediyor.

Fermuar fabrikası tamamlandığında ilk etapta 100 kişi istihdam edilecek, 3 fabrikanın hizmete girdiğinde 300 kişiye iş alanı açılacağı öğrenildi. İnşaat süreci hava şartlarına bağlı havalar güzel giderse Fermuar Fabrikasının açılışı Haziran ayında yapılacağı, kışın sert geçmesi durumunda en geç Ağustos ayında açılışının yapılacağı öğrenildi.

Ekcan Metal AŞ’den yapılan açıklamada; “Bu fabrikanın burda yapılmasına vesile olan Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Güven Kuzu'ya ve Oda Başkan Vekili Sayın Fuat Özgür Çalapkulu’ya ve OSB ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Siirtimiz için hayırlı olmasını diliyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.