Bu haber kez okundu.

Siirt'te Feci Kaza: 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
banner229

Siirt-Tillo çevre yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Siirt-Tillo ilçe çevre yolu dört yol göbeğinde dün gece saat 23.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çevre yolunda seyir halinde olan sürücü ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, göbekten dönüş yapmak isteyen otomobile çarptı.

Meydana gelen şiddetli kazada, dönüş yapan otomobil içerisindeki V.S, N.S, A.S yaralandı. Araç içerisinde bulunan 13 yaşındaki M.S ise, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralananlar, kaldırıldıkları Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen talihsiz genç çocuk M.S ise, otopsisi yapılmak üzere Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanes morguna kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.