Bu haber kez okundu.

Siirt'te Ensar Hazır Beton Santrali Açıldı
banner229

İş İnsanı Mehmet Şirin Yıldız tarafından Ensar Hazır Beton adı altında yeni bir hazır beton santrali açıldı.

İş İnsanı Mehmet Şirin Yıldız yaptığı açıklamada, “istihdama yönelik çalışmalarımız süratle devam ediyor. Yeni kurduğumuz beton santrallinde tüm gayemiz ilimizde işsizliği önlemektir. Biz işverenler olarak sorumluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Bu anlamda elimizden geldikçe yeni iş alanlarını açmaya özen gösteriyoruz.

İş İnsanı Ensar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Yıldız, yeni tesisin ilimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, koronavirüs salgınına rağmen hayata geçirilen yatırımların önem taşıdığını belirtti.

Yıldız,"Kaliteli beton üretime ve istihdama katkı sunmaktan gurur duyuyoruz. Pandemi sürecine rağmen Türkiye'nin ve ilimizin gerek ekonomik kalkınmasına gerekse istihdamına katkı sağlayacak yatırımların devreye alınmasını önemsediklerini dile getiren  Yıldız, "İçinde bulunduğumuz zor sürece rağmen sorumluluk bilinciyle hareket edip, çalışanlarımızın, ailelerinin ve toplum sağlığını ön planda tutarak ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

Yıldız, İnşaat sezonuna, başlayacağımız bugünlerde Ensar Hazır beton santrali olarak yeniz araçlarımızla ekiplerimiz inşaat sezonunu açtıklarını söyledi.

ŞİRİN YILDIZ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

İş İnsanı Mehmet Şirin Yıldız mesajında, “Hepimizi manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını uğurlarken, Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olan bayramlarda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımız ve dostlarımızı ziyaret edelim.

Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara da bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim.

Bu vesileyle tüm İslam âleminin, milletimizin ve hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri Batur 3 yıl önce

Hayırlı olsun Mehmet şirin kardeşime ve memleketimize