Bu haber kez okundu.

Siirt'te En Çok Sigortalı Çalıştıran Firmalar Belli Oldu
banner229

Siirt Sosyal Güvenlik Kurumu  (SGK), kentte en çok sigortalı çalıştıran, en çok engelli  istihdamı sağlayan, en çok kadın istihdamı sağlayan ve en çok prim ödeyen firmaları sırasıyla açıkladı.

SGK Siirt İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  2021 yılında ilimizde ilimizin istihdamına katkıda bulunan en fazla sigortalı çalıştıran, en fazla prim ödeyen, en çok kadın istihdam eden ve en çok engeli istihdam eden işverenler tespit edilmiş olup; 16-22 Mayıs Tarihleri arasında her Yıl Ülkemizde  düzenlenen Sosyal Güvenlik haftası kapsamında İl Müdürü Abdulcelil İlbaş işyerlerini ziyaret ederek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ve Siirt valiliği  adına ziyaret ederek Sosyal Güvenlik Kurumu başkanı Cevdet Ceylan’ın imzası ile hazırlanan teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Abdulcelil İlbaş Ziyaretlerinde ilimizin istihdamına katkıda bulunan işverenlerine ve firmalara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan ve İlimiz valisi Hacı Osman Bektaşoğlu adına Teşekkürlerini iletiyor.

EN ÇOK  PİRİM ÖDEYEN FİRMALAR

EN ÇOK BAYAN ÇALIŞTIRAN FİRMALAR

EN ÇOK ENGELLİ ÇALIŞTIRAN FİRMALAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.