Bu haber kez okundu.

Siirt'te Elektrik Kablosu ve Klimaların Dış Ünitesini Çalan 1 Zanlı Tutuklandı
banner229

Siirt ili Merkez ilçesi Doluharman köyü Organize Sanayi Sitesinde elektrik kablosu ve klimaların dış ünitesini çalan 1 zanlı tutuklandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, Siirt ili Merkez ilçesi Doluharman köyü Organize Sanayi Sitesinde faaliyette bulunan, Zivzik Nar Suyu İşletme Tesisinde, 25 Ocak 2020 günü yaklaşık 100-150 metre elektrik kablosu ve 2 adet klima dış ünitesi çalınması olayı ile ilgili olarak, Siirt Merkez İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde; İşyerinden Hırsızlık olayının failleri olduğu tespit edilen (K.K.), (S.K.), (M.A.), ve (M.K.) isimli şahıslar yakalanarak Siirt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

Olayın firari şüphelisi (O.G.) isimli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan (M.A.) adli makamlarca tutuklanarak Siirt Kapalı Cezaevine teslim edilmiş, (S.K.), (K.K.) ve (M.K.) isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.