Bu haber kez okundu.

Siirt'te Ekmeğe Zam Geldi
banner229

Siirt'te 5 TL'ye satılan ekmeğe 1 TL'lik zam geldi. Siirt'te ekmeğe gelen 1 TL'lik zamla 200 gram gram ekmek 6 liradan satılacak.

Fırıncılar Odasının aldığı kararla ekmek fiyatlarına zam geldi. Yıl içinde birçok kez zamlanan ekmeğe 1 TL'lik zam daha geldi.

Yapılan yeni zamma göre 200 gramlık ekmek 6 TL'ye satışa sunulacak.Siirt Fırıncılar Odası Başkanı Hayrettin Elçi, zammın yarından itibaren yürürlüğe gireceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
Siirtte Ekmeğe Zam Geldi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami 9 ay önce

Allah bu aç gözlü esnafın gözünü doyurmasın inşAllah.. Daha 1ay önce ekmeğe zam yaptılar.. Sayın vali lütfen bu zammı iptal edin.. Milletin yanında olduğunu zu gösterin..

Avatar
Ali 9 ay önce

Biraz utanın 1 ay önce zam yaptınız.Herhalde zamları artık haftalık yapacaksınız.Ekmek hiçbirşeye benzemez.Piyasa ne kadar zamlansa da ekmek en son zam yapılacak en son kalemdir.Çünkü ekmek lokomotiftir.

Avatar
Deniz 9 ay önce

İyide kardeşim akaryakıt ve elektriğe de esnaf mı zam yapıyor.