Bu haber kez okundu.

Siirt'te Ekipler Rahatsızlanan 2 Hasta İçin Seferber Oldu
banner229

Siirt kırsalında karla mücadele ekipleri hasta kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köylerde mahsur kalan biri hamile ve diğeri kalp hastası olan iki hasta için seferber oldu.

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyü Güzelbağ mezrasında ikamet eden (32) yaşındaki Hatun Kartal adlı hamile kadının hastalanması üzerine yakınları yetkililerden yardım istedi. Bölgeye sevk edilen ekiplerin 3,5 saat süren çalışmalarının ardından köy yolu, İl Özel İdare ekipleri tarafından ulaşıma açıldı.

112 Acil Sağlık Servis ekiplerince köyden alınan hasta, Pervari Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı. Öte yandan Pervari ilçesine bağlı Gümüşören köyünde de rahatsızlanan (72) yaşındaki kalp hastası Hunaf Turan adlı hasta için de İl Özel idare ve sağlık ekipleri çalışma başlattı. Yoğun kar yağışı dolayısıyla yolu kapanan köye İl Özel İdare ekipleri yoğun bir mücadele sonucu yolu açtı.

112 Acil sağlık ekipleri hastaya ilk müdahaleyi köyde yaptı. Daha sonra hasta Pervari Devlet hastanesine götürülerek, tedavi altına alındı. Her iki hastamıza da Allah’tan acil şifalar dileriz. Bölgede kar küreme ile yol açma ve genişletme çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.