Bu haber kez okundu.

Siirt'te 8. ve 12’nci Sınıf Öğrencileri İçin 1 Haziran’da Okullar Başlayacak
banner229

17.05.2020 tarihinde saat 14:00’da Vali Ali Fuat Atik Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile; öğretmenleriyle ders çalışmak isteyen 8. ve 12’nci sınıf öğrencilerinin velilerin onayı ile 1 Haziran’da eğitime başlayabilecekleri kararı alındı.

Pandeminin yarattığı kaygıyla birlikte sınav stresi artan öğrencilerin öğretmenleriyle, sınıfta ders çalışmaları amacıyla; İl ve İlçelerimizde bulunan okullarda okuyan, Liselere Giriş Sınavı'na (LGS) girecek 8'inci sınıf öğrencileri ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek 12'nci sınıf öğrencilerinin, idarelerin sosyal mesafe koşullarını sağlamak kaydı ile 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren istekli öğrencilerin Velilerinin onayı ile okullarında eğitime başlamasına karar verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.