Bu haber kez okundu.

Siirt'te 5 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
banner229

Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş (5) yıl hapis cezası bulunan S.T. Siirt İli Merkez İlçesi Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında yapılan kimlik kontrolünde yakalandı.

Siirt Vliliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen adli olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik devam eden çalışmalar kapsamında; Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş (5) yıl hapis cezası bulunan S.T. Siirt İli Merkez İlçesi Sağırsu Jandarma Karakol Komutanlığı Yol Kontrol Noktasında yapılan kimlik kontrolü neticesinde, 02 Temmuz 2020 günü saat 11:30 sıralarında yakalanmış olup, yetkili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tutuklanarak aynı gün Siirt E Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmiştir.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.