Bu haber kez okundu.

Siirt'te 4 Bin 137 Depremzede Misafir Ediliyor
banner229

Siirt Valiliği, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilimizde 1197 aile olmak üzere 4137 depremzedenin misafir edildiğini açıkladı.

Siirt Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Siirt Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), AFAD ve İl Müftülüğü ekipleri, Siirt’te misafir edilen 4 bin 137 kişiye destek sağlıyor.

Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Siirt’te gelerek buradaki yurt, pansiyon, otel ve kamuya ait misafirhanelere yerleşen, akrabalarında kalan ve ev tutarak yeniden bir düzen kurmaya çalışan depremzedelerin ihtiyaçları Siirt Valiliği koordinasyonunda oluşturulan ekipler tarafından tek tek tespit edilerek, karşılanmaya devam ediliyor.

İl genelinde 18 Şubat tarihi itibariyle 1197 aile 4137 kişi misafir ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.