Bu haber kez okundu.

Siirt'te 3,5 Kilogram Metamfetamin Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
banner229

Siirt'te bir araçta yapılan aramada 3,5 kilogram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince narkotik suçlarının önlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele ve istihbarat şube müdürlüğünce müşterek yürütülen çalışmalar neticesinde; Siirt'in Şirvan ilçesi yol ayrımı uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 buçuk kilogram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Araç içerisinde yakalanan 2 şahıs ile ilgili adli işlemler devam etmektedir" denildi.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Tacirlerine yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmekte olup, Narkotik suçlar ile mücadelede yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i aramaları veya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ait  WhatsApp ihbar hattı olan “0552 155 56 56” nolu telefondan bize ulaşmaları büyük önem arz etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.