Bu haber kez okundu.

Siirt Tarım ve Ağaç Müzesinin Projesi  İmzalandı
banner229

Sanayi Bakanlığı SOGEP Destekleri Kapsamında DİKA aracılığıyla desteklenecek olan Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ‘’TARIM VE AĞAÇ MÜZESİ’’ Projesi DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan tarafından imzalanarak proje süreci  başladı.

Proje ile Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ait alanda tarım müzesi, tarım kütüphanesi, cep sinema salonu, ağaç müzesi, halkımızın istifade edeceği yeşil alan ve  sosyo kültürel tesisler yapılacaktır.
DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, Proje imza töreninde böyle kapsamlı bir projenin Siirtte yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek projenin yapılış aşamasında ajansın her türlü desteği vereceğini dile getirdi.
Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan atılan  imzalarla proje uygulama sürecinin başladığını, Projenin kabulunde destek veren Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Milletvekili Osman Ören, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a, proje ortağı Siirt il Özel idaresi ve yetkililerine teşekkür ederek, projenin Siirt’e hayırlı olmasını diledi.
İmza törenine Dika Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, DİKA yetkilileri, Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve İl Müdür Yardımcısı Asım Şen katıldı
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet DEMİR 4 yıl önce

HAYIR Lı OLSUN emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Proje nin altında iki kat OTOPARK varmı YOKMU onu MERAK ettim.
YOKSA eğerki ilave edilirse cok MAKBULE GEÇERDİ.
Mümkünse projesi değiştir ilerek altına OTOPARKI düşünülmelidir.