Bu haber kez okundu.

‘’Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’’ Projesi Kabul Edildi
banner229

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı SOGEP Destekleri Kapsamında DİKA aracılığıyla başvurusu gerçekleştirilen Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün ‘’TARIM ve AĞAÇ MÜZESİ’’ projesi desteklenmeye hak kazandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Ankara'da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile yaptıkları görüşmede sözünü aldıkları  4 Milyon bütçeli, alanında bölgede örnek olacak proje ile ilimiz çok değerli bir yeşil alan, tarım müzesi, tarım kütüphanesi, cep sinema salonları ve halkımızın istifade edeceği sosyo kültürel tesislere sahip olacaktır.

‘’Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’’ tesisi ile; İlimizde doğa ve tarım sevgisinin arttırılması, dinlenme ve sosyal aktivite  amaçlı yeni bir sosyal alan oluşturulması ve aynı zamanda ilimizde eğitime ve kültür turizmine de katkı sağlanması amaçlanıyor.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç,Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün merkezde bulunan 4500 m2 arazisinde yapılacak bu güzel ve önemli proje İlimize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek,katkılarından dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve ekibine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.