Bu haber kez okundu.

Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi İnik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Karabağ Zaferi''Resmini Bakü’de Hediye Etti
banner229

Türkiye Gençlik Vakfı ( TÜGVA) tarafından gerçekleştirilen Karabağ Zaferi adlı resim yarışması sonucu dereceye giren Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi 12.Sınıf Öğrencisi Ayşenur İnik Azerbaycan gezisine katılma hakkı elde etti.

Resim yarışması Ermenistan işgali altında olan Karabağ, Azerbaycan ordusunun harekete geçmesiyle büyük bir zaferle yeniden özgürlüğüne kavuştu. “İki devlet, tek millet” anlayışıyla organize edilen bu projede, liseli öğrencilerin gözünden Karabağ zaferini görmek ve bu vesileyle kardeşlik duygularımızı pekiştirmek hedeflenmiştir.

"Karabağ Zaferi'' resim yarışması sonucunda dereceye giren Siirt Takasbank Güzel Sanatlar Lisesi 12.Sınıf Öğrencisi Ayşenur İnik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Eşi Emine  Erdoğan ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ile Bakü’de buluşup çizdiği  resmi kendilerine hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.