Bu haber kez okundu.

Siirt Şehidi Son Yolculuğuna Uğurlandı
banner229

Şehit polis memuru Hakan Çetinkol, memleketi Kurtalan - Bağcılar köyünde dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Esenyurt'ta 3 ay önce gerçekleştirilen bir operasyonda yüksekten düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede dün şehit olan polis memuru Hakan Çetinkol memleketi Siirt’in Kurtalan İlçesine bağlı Bağlıca köyünde toprağa verildi.

İstanbul'dan cenazesi Uçakla Siirt Havalimanı'na getirilen Şehit Çetinkol için burada karşılama töreni düzenlendi.

Şehit Çetinkol'un cenazesi daha sonra Kurtalan ilçesine götürüldü. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Kurtalan Ulu Cami'de cenaze namazı kılınan Çetinkol'un cenazesi, Kurtalan ilçesine bağlı Bağlıca köyünde dualar eşliğinde defnedildi.

Törene katılan Vali Hacıbektaşoğlu, şehit babası Haydar Çetinkol’a şanlı Türk bayrağı hediye etti. 

Cenazeye omuz veren Vali Osman Hacıbektaşoğlu, şehidin babası Haydar Çetinkol ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, teselli etti.

Törene, şehidin annesi Dilşan, babası Haydar, eşi Serap, oğlu Yusuf ve kızı Sümeyye Çetinkol ile Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan, Emniyet Genel Müdürlüğü Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Volkan İmişçi, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uğur Ertekin, Kurtalan Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Resul Özdemir, şehidin yakınları, silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.