Bu haber kez okundu.

Siirt Şantiye Alanına Döndü
banner229

Siirt Belediyesi şehrin çehresini değiştirmek için il genelinde hummalı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi kentin dört bir yanını şantiyeye alanına çevirerek inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siirt’in eksikliklerini gidermek için yoğun bir mesai içine giren Siirt Belediyesi, 300 küçükbaş 100 büyükbaş kapasiteli modern mezbaha inşaatı, sokak hayvanları için Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İnşaatı, Yeni İtfaiye Ana Hizmet Binası İnşaatının yanı sıra Siirtli bayanları da unutmayan Siirt Belediyesi eski otogar arazisinde Kadın Merkezi inşaatına da başladı.

Sadece kadınların yararlanacağı içinde yüzme havuzunun, spor merkezinin, saunasının ve çeşitli kursların olacağı Kadın Merkezinin çalışanları da bayan personel olacak.

Siirt Belediyesinin en büyük projelerinden olan Kızlar tepesi parkında da çalışmaların sonuna gelindi.

Baştan sona yenilenen Kızlar tepesi parkında 3 dönüm üzerinde kurulacak olan yapay gölet, 750 kişilik Anfi Tiyatro, adrenalini sevenler için macera parkı, yürüyüş alanları, bisiklet yolu, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları ile Kızlar Tepesi parkı bambaşka bir görünüme sahip olacak.

Kızlar tepesi parkının ekim ayının sonunda vatandaşların hizmetine gireceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeŞANTİYE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.