Bu haber kez okundu.

Siirt Polisinden "Güvenli Eğitim Uygulaması"
banner229

Emniyet  Müdürlüğü koordinasyonunda görev yapan ekipler, okul çevresindeki denetimlerine başladı

Uygulama kapsamında, öğrencileri her türlü zararlı unsurlardan uzak tutmak, eğitim ve öğretimi güvenli bir ortamda sağlamak amacıyla üniversite kampüsleri dışında faaliyet gösteren kafeler, elektronik oyun salonları, internet salonları, park ve bahçeler denetlendi.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü, Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışmasında okul çevresindeki şüpheli kişilere yönelik kimlik kontrol ve üst araması gerçekleştirdi.

Ekipler okul çevresindeki internet kafeler, oyun salonları ve kafeteryalarda da denetim yaptı, öğrencilere şüpheli kişilere karşı dikkatli olması için uyarıda bulundu. "Güvenli Okul Güvenli Eğitim" uygulaması kapsamında öğrencilerin güvenliği için denetimlerin süreceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.