Bu haber kez okundu.

Siirt Polisi, Kovid-19 Tedbirlerine Uyan Vatandaşlara Kliple Teşekkür Etti
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirlere dikkat çekmek ve tedbirlere uyan kent sakinleri için "teşekkür klibi" hazırladı.

Kentin farklı noktalarında havadan ve karadan görev yapan emniyet personeli ve şehrin kültür ve turizm simgelerinin yansıtıldığı klip, beğeni kazandı.

Covid-19 salgınının ülkemizde ve ilimizde etkili olduğu, devletin bu virüse ilişkin aldığı tedbirlerin anlatıldığı klipte şu ifadelere yer verildi: “Siirt emniyet müdürlüğü olarak tüm bu zorlu süreçte 1.900 personelimizle 7 gün 24 saat huzurunuz ve sağlığınız için bir an bile gözümüzü kırpmadık.

Milletimizin bize ihtiyaç duyduğu her yere ivedilikle ulaştık. Havada ve karada şehrin dört bir yanında daima görevdeydik. Titizlikle yürüttüğümüz bu süreçte sizlerinde desteğiyle salgın tehlikesinin büyümesine fırsat tanımadık.

Koronavirüsle mücadelede artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Rehavete kapılmadan tedbiri elden bırakmadan bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. Teşekkürler Siirt”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.