Bu haber kez okundu.

Siirt Özel İdaresi Araç Filosunu Güçlendirdi
banner229

Siirt İl Özel İdaresi bünyesine kazandırılan 2 adet kar küreme kamyonu ve 1'i de ağır iş makinaları taşıyıcısı törenle hizmete sunuldu.

İl Özel İdaresine yeni alınan 2'si kar küreme, 1'i de ağır iş makinaları taşıyıcısından oluşan araçlar için Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölye parkında düzenlenen törene, Vali Osman Hacıbektaşoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, Genel Sekreter Yardımcıları Ahmet Bülbül, Abdülmecit İlhan, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Meclis üyesi Cahit Türköz  ve il özel idare çalışanları katıldı.

Çarşı Cami İmamı Nevzat Erdabakoğlu okuduğu duanın ardından, yeni araçlar için kurban kesildi.

İl Özel İdaresine alınan iş makileri ve araçların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Osman Hacıbektaşoğlu, bugüne kadar yürütülen çalışmalarda gösterilen gayret ve fedakârlıklardan dolayı Genel Sekreter Hifzullah Canpolat’a, İl Genel Meclis üyelerimize ve il özel idare çalışanlarına teşekkür etti.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat “kurumun araç parkının daha da güçlendirildiğini belirterek, il özel idaresi ağındaki köylerimize daha hızlı ve verimli hizmetlerin sunulacağını ifade etti.

Canpolat, tüm hizmetlerde her zaman yanımızda olan ve bizlere verdiği desteklerle önemli hizmetlerin hayata geçirmemizi sağlayan Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na  teşekkür ederim.“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.