Bu haber kez okundu.

Siirt Orman İşletme Müdürlüğü Hizmet Binası Tamamlanma Aşamasına Geldi
banner229

AK Parti hükümeti ve AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören'in Milletvekilliği döneminde ilimizde kamu binaları bir bir yenilendi.
Tarım Orman İl Müdürlüğü, Kültür Turizm İl Müdürlüğü,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden sonra Orman İşletme Müdürlüğü Binasınında tamamlanma aşamasına geldiği öğrenildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İlimize yakışır modern bir bina olarak inşa edilen Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binasının sona doğru gelindiğini duyurdu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fiziki gerçekleşme oranı %95 tamamlanan, 1.600 m² alan üzerine inşa edilmiş Orman İşletme Müdürlüğü hizmet binamızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.   

Siirt’imiz için yaptığımız çalışmalar ve yatırımlar hızla devam ederken, sizlerin desteği ve bizim gayretlerimizle, ilimiz her geçen gün daha güzel ve yaşanabilir bir hal almaya devam ediyor.” İfadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.