Bu haber kez okundu.

Siirt Öğretmen Evi'nin Proje İhalesine Çıkıldı
banner229

220 Yataklı Yeni Siirt Öğretmen Evi hizmet binasının proje ihalesine çıkıldığı öğrenildi.

27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in takibi sonucunda eski Endüstri Meslek Lisesi arsasında yapılacak olan 220 yataklı modern öğretmen evinin proje ihalesinin yapıldığı, yakın zamanda ilana çıkarak ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip yaptığı açıklamada,”Siirt Öğretmen evinin geçtiğimiz aylarda 2023 yatırım programına alınmıştı. 220 yataklı içinde kongre merkezi, düğün salonu, sauna, fitness, restaurant bulunan yeni öğretmen evimiz Sayın Bakanımız Mahmut Özer, 27. Dönem Milletvekililiz Osman Ören ve Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’nun destekleri ile proje ihalesine çıkıldığının mutluluğunu yaşadıklarını, proje ihalesinin hemen ardından yapım ihalesi için ilana çıkacaklarını söyledi.

Deniz Edip, “Öğretmenlerimize ve vatandaşlarımıza uzun yıllar hizmet edecek bu kompleksin sadece konaklama için değil sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Yeni öğretmenevinin çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi. 

‘İhalesinin en kısa sürede yapılacağını belirten Edip, “Bu tür özel yatırım ve projeler, bir süreç gerektiriyor. İhale aşamasına geldik. Bakanlığımız bu konudaki adımı da önümüzdeki günlerde atacak. Siirt’imizin en güzel lokasyonlarından birine şehrin simgesi olacak bir öğretmenevi inşa edilmiş olacağını belirtti.

Edip,İlimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımız Mahmut Özer bey’e  ve emeği geçen  27. Dönem Milletvekililiz Osman Ören’e ve Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu’na şükranlarımı sunarım.”İfadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.