Bu haber kez okundu.

Siirt Müftüsü Vehap Kapıcığlu'nun Annesi Vefat Etti
banner229

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ‘nun 85 yaşındaki annesi Emine Kapıcıoğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Bir süreden beri tedavi gördüğü Trabzon Kanuni Süleyman Araştırma hastanesi Kaşüstü Kampüsünde tedaviye cevap veremeyen 85 yaşındaki Emine Kapıcıoğlu, hakkın rahmetine kavuştu.

Bugün Trabzon Of Söğütlü Aile kabristanına öğle namazına müteakip defnedilecek olan Emine Kapıcıoğlu Corona Virüs tedavisi görüyordu. Hakkın rahmetine kavuşan Merhumeye Allah’u taaladan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

SİİRT MÜFTÜSÜ VEHAP KAPICIOĞLU İLE İLGİLİ SON BİLGİ....

Siirt Müftüsü’nün oğlu İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ile ilgili Muhammet Kapıcıoğlu şu bilgileri aktardı: “Bugün kendine gelmeye başladı lakin uzun süre uyutulma etkisiyle yorgun ve halsizliği devam etmekte, kendi derdini talep ve isteklerini iletebilmektedir hamdolsun....

Su ikram edildi kendisine. hafta sonu kontrol ve müşahede altında takip edilecek. Pazartesi kapsamlı bir değerlendirme neticesinde yol haritası belirlenecektir.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.