Bu haber kez okundu.

Siirt Müftüsü Kapıcıoğlu, Yarın Kademeli Olarak Uyandırılması Planlanıyor
banner229

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve ailesinin tedavileri Trabzon’da devam ediyor.

Yoğun bakımda olan İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’nun oğlu Muhammet Kapıcıoğlu ile yaptığım görüşmede şu bilgileri aktardı. Oğul Kapıcıoğlu, Babası annesi ve tüm hastalar için dua beklediklerini ifade etti.

Kapıcıoğlu şunları kaydetti:“Babam Vehap bey ile alakalı olarak; yoğun bakım süreci devam etmekle birlikte dışardan verilen katkılar kademeli olarak düşürülmekte, göstergeler iyi gelmeye devam etmekte böyle devam ederse yarın kademeli olarak uyandirilma ve tüpten ayırma denemesi ve takibi yapılacaktır. Duruma göre hareket edilecektir. İnşallah.

Babaannem ile ilgili olarak ta aynı şekilde yoğun bakım ve uyutulma süreçleri devam etmekte henüz maalesef iyiye doğru işaretler alinabilmiş değil. Şifa Allah'tandır. Dualarınızı bekliyoruz.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.