Bu haber kez okundu.

Siirt Müftülüğü Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt İl müftülüğü 2021 Yılı Aylık Mutat Nisan Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir’in başkanlığında maske-mesafe kuralına uygun olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Dergah Camii İmam-Hatibi Yusuf Honaz’ın Kur’an-I Kerim tilavetinin ardından Gündem ile ilgili açış konuşmasını il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu yaptı.

Müftü Kapıcıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “İlimiz Müftülüğü aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından sosyal medya üzerinden yapılan Aile eğitimleri programlarına önem verilmesini, Camilere gelen gençlerle ilgili çalışma yapılmasını, Ramazan ayında Mukabele ve Teravih namazı ile ilgili gereken tedbirlerin alınarak Camilerin sosyal mesafe kuralları dahilinde hazır hale getirilmesini istedi.

Toplantıda İl Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir Gündem ve kitap çalışmaları ile ilgili bir konuşma yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.