Bu haber kez okundu.

Siirt Milletvekili Osman Ören’den 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören mesajında, şehadetlerinin ikinci yılında 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet dilerken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve liderliği sayesinde vatandaşların da hiç tereddüt etmeden en kısa zamanda FETÖ’cü hainlere karşı göğüslerini siper ettiklerini ve ülkenin geleceğinin bu şekilde kurtarıldığının altını çizdi.

Ören yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 tarihinde, ülke savunmasında kullanılması gereken silahlar üniformalı teröristler tarafından milletimize doğrultulmuş ve bu hain kalkışma tarihimizin en büyük ihanet hadiselerinden biri olarak unutulmamak üzere hafızalara kazınmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve liderliği sayesinde vatandaşlarımız hiç tereddüt etmeden en kısa zamanda FETÖ’cü hainlere karşı göğüslerini siper etmişlerdir. O gece Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı çağrıyla birlikte meydanlara ve havalimanlarına akın eden halkımız, cesaretle hainlerin mermilerine aldırış etmeden tankların önüne yatarak, çok büyük bir tehlikeyi son anda bertaraf etmeyi başarmış ve tarihe geçecek yeni bir kahramanlık destanı yazmıştır.

Ayrıca o gece bombaların hedefi olan TBMM, onurlu duruşuyla milletten aldığı yetkiyi asla hainlere teslim etmeyeceğini yeniden göstererek gazi unvanına yakışır bir tavır sergilemiştir. Unutulmamalıdır ki bu millet 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyarak şehitlere ve gazilere çok şey borçludur. Onlar sayesinde ülkemizin birlik ve beraberliğini ortadan kaldırmanın mümkün olmadığını, bu milletin hiçbir ihanet şebekesi karşısında boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya ispatlamış olduk.”

Türkiye'nin 16 yıldır başarıdan başarıya ilerlediğini dile getiren Ören, mesajında ayrıca "AK Parti kurulduğu andan itibaren ülkemiz inanılmaz bir şekilde mesafe kat ederek herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Buda birçok kesimin işine gelmemeye başladı. Çünkü ellerindeki vesayet yok olmaya yüz tuttu. Bu amaçla ülkemizi tekrar köleleştirmeye çalışan iç ve dış mihraklar darbe girişimi dahil her türlü oyunu sergilediler ve sergilemeye devam ediyorlar. Ama unuttukları bir şey vardı, vatanına ve liderine aşık milletimizin imanını ve ferasetini hesaba katamadılar.” İfadelerine yer verdi.

Ören, yayımlanan mesajının sonunda ise şu ifadeler yer verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı milletimiz tarafından verilen topyekûn mücadelenin sonunda elde edilen demokrasi zaferinin 2. Yıldönümünde, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Siirtli hemşerilerimin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımla kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.