Bu haber kez okundu.

Siirt Milletvekili Adayları Yarın  Biraya Geliyor
banner229
Siirt Kent Konseyi demokratik tartışma ve hoşgörü ortamının gelişmesi amacıyla, partilerin adaylarının kente dönük vaatlerinin konuşulacağı “Siirt Milletvekili adayları konuşuyor” isimli program yarın saat 15'te Kültür Merkezinde yapılacak.
Siirt Kent Konseyi demokratik tartışma ve hoşgörü ortamının gelişmesi amacıyla, partilerin adaylarının kente dönük vaatlerinin konuşulacağı “Siirt Milletvekili adayları konuşuyor” isimli program yarın Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans salonunda saat 15.00’da Halkların Demokratik Partisi Siirt 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Kadri Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi Siirt 1. Sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasin Aktay ve Siirt Bağımsız Milletvekili adayı M. Fadıl Akgündüz’ün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.