Bu haber kez okundu.

Siirt Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 4 Kişi Tutuklandı
banner229

Siirt merkezli 2 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre,Siirt İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Pervari Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Terör ve Organize Suç Örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesi, Terör Örgütünün Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının önlenmesine yönelik olarak Siirt ili Pervari ilçesi ve Van illerinde ikamet ederek ‘’Organize bir şekilde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu işledikleri değerlendirilen (7) şüpheliye ilişkin olarak 02 Temmuz 2021 tarihinden itibaren planlı faaliyet başlatılmış olup, 29 Aralık 2021 tarihinde Siirt ili Pervari ilçesi ve Van illerinde icra edilen eş zamanlı operasyon sonucu (7) şüpheli yakalanmıştır.
Gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilen (7) şüpheliden (4)’ü tutuklanarak Batman/Beşiri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, (1) şüpheli Adli Kontrol Kararı ile (2) şüpheli de Pervari Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
Yürütülen tüm soruşturma kapsamında icra edilen operasyonlar sonucu (7) şüpheli ile birlikte;
1. 1 Kilo 200 Gram Metamfetamin
2. (3) Adet Cep Telefonu ele geçirilmiştir.
Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.
Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.