Bu haber kez okundu.

Siirt Merkezli 4 İl’de Uyuşturucu Operasyonu
banner229
Siirt, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Batman Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan 5 ay süren projeli çalışmalarda 612 adet Ecstasy Uyuşturucu ve Uyarıcı Hap ele geçirildi.  
İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliğinden yapılan yazılı açıklamada; Siirt merkezli 4 ilde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti’nin önlenmesi amacıyla 5 aylık çalışmalar kapsamında adli makamlara sevk edilen 5 kişi tutuklanarak Siirt Kapalı Cezaevine gönderildi. Ayrıca 2 kişi hakkında Adli Kontrol Kararı verildi. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda 612 adet Ecstasy tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi.
Ayrıca 03 Kasım 2015 tarihinde Baykan İlçesinde araçlar üzerinde yapılan kontrollerde ele geçirilen 28.547,57 Gram ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlarından adli makamlara sevk edilen 2 kişi adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BÜRO AMİRLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.