Bu haber kez okundu.

Siirt Mehmetçik İlk Okulundan Deprem Bölgesine Destek
banner229

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Türkiye genelinde deprem bölgesine yapılan yardımlar sürüyor.

Siirt Mehmetçik İlk Okulu öğrenci velilerinin toplamış oldukları yardımlar Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya iline gönderildi.

AFAD İl Müdürlüğü koordinasyonundaki yardım kampanyasına katılan Mehmetçik İlk Okulu Öğretmen ve öğrenci velileri topladıkları kıyafet, gıda, battaniye ve kişisel hijyen malzemelerini okulda toplayarak araçlara yükleyerek deprem bölgesine gönderdi.

Mehmetçik ilkokulu Müdürü Mustafa Özkoyuncu yaptığı açıklamada, Deprem herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzdü. Şu an tüm Siirt Halkı ve Öğrenci velilerimiz de tek yürek oldu. Kısa sürede çağrımıza destek olan öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrenci velilerimizin duyarlılığıyla kısa sürede iki yardım aracını yola çıkardıklarını belirten Özkoyuncu, “İnşallah yarın da üçüncü  aracımızı yola çıkacak. Tüm velilerimize hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Yaşadığımız afette hayatını kaybedenlere Rabb'imden rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.”dedi.

Toplanan malzemeler birer öğretmen refakatinde  Hatay,Kahramanmaraş ve Malatya iline gönderildi.

19 Şubat'ta emekli olacak Mehmetçik İlk Okulu Müdürü Mustafa Özkoyuncu'nun müdürlüğünün bu son günlerinde azimli bir şekilde çalışması büyük bir takdir topladı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.