Bu haber kez okundu.

Siirt Kültür Elçileri ve üç Dilli Siirtliler Grubundan İstanbul’da İftar Etkinliği
banner229

Siirt Kültür Elçileri ve  üç Dilli Siirtliler Grubu  tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Siirtliler hasret giderdi.

İstanbul'da ilk defa kendi aralarında iki STK  derneği olan Siirt  Kültür Elçileri ve üç Dilli Siirtliler Grubu  dernek çatıları altında üyeleri ile birlikte iftar yaptı.

Siirt kültür Elçileri Derneği Başkanı Vadullah Taş ile birlikte Siirtli Tarihçi-Yazar Faik Kuzu ve Üç Dilli Siirtliler Grubu Sosyal Medya Yöneticisi İsmail Ayyıldız yanı sıra Diyat İdik ve Hüseyin Zaric koordinasyonunda Fatih Zeyrek Mahallesindeki Kadir Kebap Salonunda bir araya gelen İstanbul’un farklı semtlerinde ikamet eden Siirtliler hep beraber iftar açtı.

Siirt Kültür Elçileri Derneği Başkanı Vadullah Taş, amaçlarının İstanbul’daki Siirtliler olarak mübarek Ramazan ayında kaynaştırmak olduğunu belirterek, İstanbul'da yaşayan bütün Siirtlilerin hizmetinde olduklarını belirterekkatılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Taş, Ramazan ayından sonrada çok daha geniş katılımlı bir kahvaltı ile bu kesimi tekrar bir araya getirmeye niyetlendiklerini sözlerine ekledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Naci GÖZTOK 1 yıl önce

Can dostum Faik kuzu ve şahsında birbirinden değerli kardeslerimi kutlar hayırlı Ramazanlar dilerken yaklaşan bayramımızı kutluyorum.selam ve dua ile saygılar sevgiler.