Bu haber kez okundu.

Siirt Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Encümen Üye Seçimi Yapıldı
banner229

Siirt İli Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliğinin Covid -19 salgını nedeniyle ertelenen 2020 Nisan ayı Meclis Olağan Toplantısı, Vali Yardımcı Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan, Birlik Müdürü Yaşar Nalbant, il Genel meclis üyeleri ve merkez bağlı köy muhtarları katıldı.

Birlik Başkanı Zihni Yıldızhan yaptığı açılış konuşmasında, Nisan ayında yapılması gereken olağan meclis toplantının covid-19 salgın nedeniyle bugüne alındığı, 2020 yılında Merkeze bağlı köylerimize yönelik ihtiyaç duyulan çalışmalara hızlı bir şekilde başlandığını ifade etti.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görev yapacak Birlik Encümeni seçimine geçildi.

Yapılan oylama sonucunda, İl Genel Meclisi Merkez İlçe Encümenlerinden Müslim Hazinoğlu ile Hikmet Ekin’in seçildiği, köy muhtarlarından da Koçlu köyü muhtarı Şefik Apakhan ile Konacık köyü muhtarı Sadullah Kılıç’ın bir yıl süreyle Siirt Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyeliğine seçildi.

Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, seçilen üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başarılar diledi.

Toplantı, köy muhtarlarının köyleri ile ilgili sorunlarını dile getirildiği dilek ve temennilerin ardında sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.