Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay’dan, Öğretmenler Gününde Anlamlı Ziyaret
banner229

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilimiz merkez köy okulu Doluharman Okuluna Siirt Kızılay Şube Başkanlığından anlamlı ziyaret gerçekleştirildi.

Kutsal görevlerinden birini yerine getiren ve gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizin günü olarak kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Gününde Siirt Kızılay Şube  Başkanı Nihat Altunç ,Şube Yönetimİ ,Personelleri ile SİÜ Üniversite Genç Kızılay Topluluk öğrencilerinin katılımlarıyla merkez köy okullarından Doluharman Okuluna ziyaret gerçekleştirilerek okul yönetimi ve öğretmenleriyle birlikte öğretmenler günü kutlaması yapıldı.

Doluharman Okulu öğretmenlerine Siirt Kızılay Şube Başkanı nihat altunç ve şube yönetimi tarafından okul öğretmenlerine çiçek takdimi  ve  kendilerine kızılay rozeti takdimi, gerçekleştirildi.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç yaptığı konuşmada,gelecek nesilleri yetiştiren ve kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlerimize ziyaret etmek için köy okulunu seçip bu güzel gününü onlarla geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Şube Başkanı Nihat Altunç, okul öğrencilerine öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu okul öğrencilerine anlatılarak öğretmenlik mesleğinin değeri konusunu çocuklara aşılanması hususunu sözlerine ekledi.Ayrıca okul yönetimi ve öğretmenlerle günün anlam ve önemi adına hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.