Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Şubesinden Öğrencilere Hazırlık Kitabı
banner229

Türk Kızılay Siirt Şubesi tarafından Zübeyde Hanım Kız Teknik ve mesleki Anadolu lisesi öğrencilere üniversiteye hazırlık kitapları dağıtıldı.

Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç, Siirtli öğrencilerimize üniversiteye hazırlık kitaplarının dağıtmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Altunç, “ il geneli 12 bin set 10 ve 11 ci sınıflar için Üniversiteye hazırlık ve yardımcı matematik kitapları Kızılay Siirt Şube Başkanlığı olarak bugün Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Mesleki Anadolu lisesi öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Kızılay’ı olarak öğrenciler için getirmiş olduğumuz üniversiteye hazırlık kitaplarını okul idaresiyle dağıttık. Amacımız öğrencilerimizin eksik olan kitaplarını gidermek. Bunu başarsak  ne mutlu bizlere. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

Dağıtım törenine bugün Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Mesleki Anadolu lisesi okul Müdürü Sevda Onay ve Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Dağıtım  töreninde konuşma yapan  Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Mesleki Anadolu lisesi okul Müdürü Sevda Onay; Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ve yönetimine öğrencilerimize dağıtılan çok kıymetli Matematik setini’ni dağıttıklarından dolayı çok teşekkür ederim dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.