Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Şubesi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü
banner229

Siirt Kızılay Şubesi il ve ilçelerimizde bulunan öğrencilerin yüzlerini güldürüyor,

Siirt'te bulunan yatılı bölge okullarında okuyan öğrencilere Türk Kızılay bağışçıları tarafından verilen kırtasiye seti yardımını Eruh ilçesinde bulunan İMKB yatılı bölge okulunda yapılan bir törenle okul öğrencilerine teslim edildi.

Ayrıca  il ve ilçelerimizde okuyan öğrencilere yönelik Türk Kızılay bağışçılarının vermiş oldukları destekle Türk Kızılay Siirt Şubesi tarafından okullara yönelik giyim yardım yapılarak temsilen Eruh İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrencilere yapılan bir törenle  giyim yardım dağıtımı düzenlendi.

Dağıtım törenine Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan,Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi,Siirt Kızılay Şube Başkanı Nihat Altunç ,İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, AK Parti İlçe Başkanı Ömer İnan, Ensar, Önder ve Tügva  STK Temsilcileri, Genç Kızılay Siirt Topluluğu, Okul Müdür, Öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.