Bu haber kez okundu.

Siirt Kitap Fuarı, Twitter’da Türkiye Gündemine Oturdu
banner229
İlimizde 29 Mart tarihinde kitapseverle buluşacak olan Siirt 3. Kitap Fuarı, sosyal medyada sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Türkiye’de en çok konuşulan gündem konuları arasında yer aldı.
24 Mart 2016 Perşembe günü saat 18.00'de, Twitter'ın Türkiye gündeminin 2. sırasında "Siirt Kitap Fuarı" vardı. Siirt’te de bir çok Twitter kullanıcısın destek verdiği #herkitapyenibirsiirt etiketi ile çok sayıda mesaj paylaşıldı.
Sosyal medya üzerinden, Siirt ili ve Kitap fuarının tanıtımı yankı yaratırken, binlerce kişi #herkitapyenibirsiirt etiketi altında Siirt’i ve kitapları konuştu.
3. Siirt Kitap Fuarı, 29 Mart Perşembe günü saat 13.00'te açılacak. 10:00-20:00 saatleri arasında fuar ziyaret edilebilecek. Fuara ülkemiz geneli pek çok yazar-şair katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.