Bu haber kez okundu.

Siirt İtfaiyesi Manavgat’ta Takdir Topluyor
banner229

Türkiye’yi üzüntüye boğan Antalya  Manavgat’taki yangını söndürme  çalışmalarına katkıda bulunmak üzere, bu ilçeye giden Siirt Belediyesi İtfaiye ekibi yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

Manavgat’ta yaşayan ve kendisi de söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılan bir hemşerimiz İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz başkanlığında 11 kişiden oluşan ve  güçlü bir ekipmana sahip ekibin  yaptığı çalışmalara ilişkin fotoğraflar göndererek ekibin fedakarca çalışmalardan dolayı takdir topladığını ve kendisinin bundan gurur duyduğunu dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekrem 3 yıl önce

Ya şu müdür musvettesinin reklamını yapmak. Zorunda işiniz gerçekleri yazarmiyormuusnuz.

Avatar
Mehmet 3 yıl önce

Ya bu ekip Manavgat belediyesinde görev almak için gitmis bir iki günde akşam 24 sabah 8 nöbet tutmaya başladı. Ancak reklamsever müdür Manavgat itfaiye müdürüne sabah 4 çıkarak ya bize bir iki yangın fotosu lazım diyerek ekipi n yangın söndürme için harekete geçmesi. İçin izin istiyor yani reklamsever müdür reklam için gitmiş