Bu haber kez okundu.

Siirt'in En Güncel Haber Sitesi Medya Siirt'e Plaket
banner229

Tillo Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Zeki Erden ve Ziraat Mühendisi Çağdaş Can Toprak Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek, tarımsal eğitim ve öğretime yapmış olduğumuz katkılardan dolayı plaket verdiler.

Medyasiirt sahipleri Turan Koyuncu ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer'i büromuzda ziyaret eden Tillo Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Zeki Erden ve Ziraat Mühendisi Çağdaş Can Toprak, tarımsal eğitim ve öğretime yapmış olduğumuz katkılardan dolayı plaket vererek teşekkür ettiler.

Tillo Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Zeki Erden yaptığı açıklamada; Bitkisel Üretim Faaliyetleri, Hayvansal Üretim Faaliyetleri, Eğitim Çalışmaları, Tarımsal Desteklemeler İle Ilgili duyurularımızı ve sportif faaliyetlerimizin daha geniş kitlelere ulaşması için bizlere yardımcı olan medyasiirt yöneticilerine teşekkür ederim.

Konuşmanın ardından Erden ve Toprak, plaketi  medyasiirt yöneticileri Turan Koyuncu ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer'e takdim ettiler.

Tarım ve Hayvancılık  kenti olan ilimizi  hakettiği yere getirmek için üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduklarını belirten medyasiirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer,  Her birimiz elimizi taşın altına koymalıyız. İlimizin sahip olduğu her türlü değeri tanımalıyız ve tanıtmalıyız.

Her Siirtli bu konuda bir elçi görevi üstlenmelidir. Siirt'in güzelliklerini tanıtımak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.