Bu haber kez okundu.

Siirt İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Büro Görevlisi Alınacak
banner229

Siirt İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirlenen şart ve usullere göre 1 adet "Büro Görevlisi" unvanlı personel alınacaktır.

Aşağıda belirlenen şartları taşıyan adayların, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr adresinden online olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

Müracaat süresi 21.11.2022-05.12.2022 tarihleri arasıdır. Evraklar bizzat başvuran kişi tarafından elden teslim edilecek olup evrak teslim adresi Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Yeni Mahalle Nebil Oktay caddesi no:15/2 SİİRT/MERKEZ adresinde bulunan Vakıf Hizmet Binasıdır.

Posta yolu ile evrak kabul edilmeyecektir. Evrak teslim tarihi 21/11/2022 tarihinde başlayıp 07/12/2022 tarihinde saat 17:00' de sona erecektir.

PERSONEL ALIMINDA ARANACAK GENEL ŞARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2- Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3- 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak

4- Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

6- Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl ya da daha fazla süre ile hapis cezasına, ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

7- Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak

8 - Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Büro Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından yabancı dil bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlarda aranabilir.

9-İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak

PERSONEL ALIMINDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1- 4 Yıllık yüksek öğretim kurumlarının; Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla ilişkiler ( Halkla İlişkiler ve Tanıtım / Reklamcılık), Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümlerinin herhangi birinden mezun olması,

2- En az B sınıfı Ehliyete sahip olmak.( tercih sebebidir.)

3- Başvuru başlangıç tarihi itibari ile en az son bir yıldır Siirt İli Sınırları içinde ikamet etmiş olmak.

4- Başvuru yapacak kişilerin ileri derece bilgisayar kullanım becerisine sahip olması,

5- Milli Eğitim bakanlığı onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

6- İşe alım sürecinde geçerli olan 2022 Yılı Kamu Personel Seçme Sınavından KPSS P3 türünde en az 60 puan almış olmak,

İŞE ALIM SÜRECİ

Adaylar tarafından online olarak yapılan başvuru “Ön Başvuru” niteliğindedir. KPSS sonuç belgesi ÖSYM sitesinden alınan belge veya e- devlet üzerinden alınan barkotlu belge , Adli sicil belgesi aslı yada e – devlet üzerinden alınan barkodlu belge ,Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olduğunu ya da askerlikle ilişkisi bulunmadığını gösterir belge aslı veya e- devlet üzerinden alınan barkodlu belge, Mezun oldukları okullara ait diploma, geçici mezuniyet belgesi vb. mezun olduklarına dair ispatlayıcı belgelerin aslı veya e-devlet üzerinden alınan barkodlu belge, kimlik sureti ve ehliyet belgesi sureti, Başvuru başlangıç tarihi itibari ile en az son bir yıldır Siirt İli Sınırları içinde ikamet ettiğine dair tarihçeli yerleşim yeri bilgileri belgesi ( e – devlet üzerinden yada Nüfus Müdürlüğünden alınmış olacaktır. ) vb. ispatlayıcı belgelerin bizzat başvuran kişi tarafından Vakfa elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Belgelerin Vakfa teslim edilmesi sonrasında başvuru sonuçlanmış olacaktır. Bu evrakları teslim etmeyen ya da eksik evrakı bulunan adayların başvuruları geçersiz olacaktır.

Evraklar bizzat başvuran kişi tarafından elden teslim edilecek olup evrak teslim adresi Siirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Yeni Mahalle Nebil Oktay caddesi no:15/2 SİİRT/MERKEZ adresinde bulunan Vakıf Hizmet Binasıdır. Evrak teslim tarihi 21/11/2022 tarihinde başlayıp 07/12/2022 tarihinde saat 17:00' de sona erecektir. Posta yolu ile evrak kabul edilmeyecektir.

Belgelerin teslim edilmesi sonrasında başvurusu kesinleşen adaylar arasından Vakıfça belirlenen şartlara uygunluğa göre Kamu Personel Seçme Sınavında KPSS P3 türünde almış oldukları puanlar itibariyle sıralanarak, en yüksek puanlı 5 kişi (alınacak personel sayısının 5 katı aday) mülakata çağırılarak alınacak 1 kişi belirlenecektir.

Mülakat sınavına girmeye hak kazanan aday listesi, mülakat tarihi, yeri, saati ,mülakat değerlendirmesi konu başlıkları, mülakatta istenecek belgeler mülakat sınavına girmeye hak kazanan adaylara www.siirt.gov.tr adresinden duyuru yapılacak olup ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

Mülakat Sınavında başarılı olanlar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından onaylandıktan sonra işe başlatılacaktır.

Personel alımına ilişkin tüm duyurular www.siirt.gov.tr adresinden yapılacaktır. Başvuru sahiplerine ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENİLECEK BELGELER;

1- 2022 yılı KPSS sonuç belgesi ÖSYM sitesinden alınan belge veya e- devlet üzerinden alınan barkotlu belge

2-Adli sicil belgesi aslı yada e – devlet üzerinden alınan barkodlu belge

3- Erkek adaylar için Askerlik görevini yapmış veya muaf olduğunu ya da askerlikle ilişkisi bulunmadığını gösterir belge aslı veya e-devlet üzerinden alınan barkodlu belge

4-Mezun oldukları okullara ait diploma, geçici mezuniyet belgesi vb. mezun olduklarına dair ispatlayıcı belgelerin aslı veya e-devlet üzerinden alınan barkodlu belge

5- kimlik sureti ve ehliyet belgesi sureti .

6- Başvuru başlangıç tarihi itibari ile en az son bir yıldır Siirt İli Sınırları içinde ikamet ettiğine dair tarihçeli yerleşim yeri bilgileri belgesi ( e – devlet üzerinden yada Nüfus Müdürlüğünden alınmış olacaktır. )

İŞ ŞARTLARI VE ÜCRET DURUMU

İstihdam edilecek olan Büro Görevlisi; Vakfa gelen ilk kişiyle görüşme yapmak, kurum içi ve kurum dışı yazışma evraklarını hazırlamak, dosyaların arşivlenmesi ve korunması, sosyal incelemesi yapılması gereken dosyaların takibini yaparak raporlamak, Sosyal yardımlara ilişkin vatandaşa bilgi vermek ve gerekiyorsa diğer kurumlara yönlendirme yapmak . Bu ünvan için hazırlanan İş Tanım Formunda yer alan görevleri yapacaklardır.

İstihdam edilecek olan Büro Görevlisi ile Vakfımızın Özel Hukuk Tüzel Kişiliğine haiz bir kurum olması sebebiyle 4857 sayılı İş Kanununa göre İşçi statüsünde Belirsiz Süreli Sözleşme yapılacaktır.

İstihdam edilecek olan Büro Görevlisine Vakıfların derecelendirilmelerine göre hazırlanan ve Fon Kurulunca belirlenen ücretler ödenir. Çalışma saatleri hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında günlük 8 saat olmak üzere haftalık toplam 40 saattir. İşin deneme süresi 2 ay olup, Vakıf Mütevelli Heyetince işe uygun görülmemesi durumunda sözleşme feshedilecektir.

İlgililere ilanen duyurulur. 17.11.2022

BAŞVURU ADRESİ : Başvurular; https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr adresine online yapılacaktır.

DUYURU ADRESİ : www.siirt.gov.tr

SYDV ADRESİ : Yeni Mahalle Nebil Oktay caddesi no:15/2 SİİRT/MERKEZ

İRTİBAT KİŞİLERİ : Aydın ŞAKAR, Mustafa BAYTUR

TELEFON : 0 484 223 53 45

Abdulhamit MUTLU Vali a.

Vali Yardımcısı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.