Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdaresi Personellerine Sahada İş Güvenliği Denetimi Yapıldı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan personeller iş güvenliği konusunda uzman ekipler tarafından bilgilendirildi.

Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde çalışan personeller iş güvenliği konusunda sahada yapılan denetimler ile bilgilendirildi.

Siirt İl Özel İdaresi İşletme Müdürü Ercüment Danış, İşyeri Hekimi Dr. Fırat Yılmaz, İş Güvenliği ve Beristan Yıldız, sahaya inerek İl Özel İdaresinde çalışan personellerin iş güvenliği konusunda denetimlerini yaparak incelemede bulundular.

İş Sağlığı Uzman ekipleri ilk olarak Merkez Köprübaşı Köyünde içme suyu hattı onarımda çalışan personelleri denetleyerek yerinde eğitim verdiler.

Burada çalışan personellerin öncelikle iş güvenlikleri konusunda eğitim ve uyarılarda bulunduklarını açıklayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, “Genel Sekreterliğimiz olarak oluşturulan İSG Birimi, sahada çalışan personellerimizi denetleyerek iş güvenliği ile ilgili kuralları sağlayıp sağlamadıkları, iş esnasında güvenlik açısından yapılması gereken önlemlerin alınıp veya alınmadığı konusunda denetimler yapıldı.

Uzman ekipler tarafından yapılan denetimler tamamen personellerimizin sağlığının korunması ve iş kazalarını önleme amacıyla yapılmaktadır. Sahada çalışan personellerimiz olası tehlikelere karşı yapması gerekenleri öğrenmeleri sağlanmaktadır. Bu tür denetim ve eğitimlerimiz zaman zaman devam edecektir” dedi.

Öte yandan Merkeze bağlı Meydandere Köyünde yürütülen yol stabilize çalışmalarında görev alan araç ve iş makinalarının çalışma usulleri denetlenerek, şoför ve operatörlere yerinde İSG eğitimi veridi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.