Bu haber kez okundu.

Siirt İl Özel İdare Sporun Kamp Merkezi İnşaatı Hızla Devam Ediyor
banner229

Siirt’te bir ilk olan ve ilimizde futbol alt yapısının gelişmesine büyük katkılarda bulunacak olan kamp tesisi inşaatı hızlı bir şekilde ilerliyor.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat’ın girişimleri ile başlanan kamp tesisi Kezerde Marmara Yatılı Bölge İlkokulu olarak bilinen yerin hemen altındaki park alanında yapılıyor.
Kamp tesisinde sporcuların dinlenme yeme ve spor yapma ihtiyaçları dahil her türlü ayrıntı düşünülmüş. Tesis tamamlandığında 5 yıldızlı otelleri aratmayacak bir konuma gelecek. Siirt İl Özel İdare Genel Sekreteri ve Siirt Özel İdare YSE Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı açıklamada, geleceğin alt yapısı güçlü ve ilimizi ülke çapında temsil edebilecek bir takımı oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Bele bir takımın başarılı olması ve alt yapıdan gelecek futbolcuların iyi yetişmesi için en başta kamp yerine gerek duyulduğunu belirten Canpolat “ Bizde bu amaçla çok modern bir kamp tesisi inşaatına başladık. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Amacımız bir an önce tesisimizi tamamlayarak takımın hizmetine sokmaktır. Kampta bir sporcunun ihtiyaç duyacağı her türlü sosyal ve sportif alanlar düşünülmüş ve planlanmıştır. Bu tesis sayesinde daha rahat bir çalışma ortamı sağlanacak ve alt yapıdan yetişecek gençlere daha fazla imkan tanınmış olacaktır.” Dedi.
Canpolat takıma ve kamp tesisinin inşaatına her türlü desteği veren Vali Ali Fuat Atik ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Maramara yatılı bölge okulu yanında yapılan tesisleri gezen Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekili Osman Ören,AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nhat Özdemir tesis inşaatını gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Fotodan görünen Köy Okulu binası gibi. Haberi okuduğunda sanırsın Saray inşa ediliyor. Peki 10.000 kişinin istihdam olacağı söylenen Kezer Termal Tesislerinin akıbeti ne oldu ? Havaalanı ne oldu ? Güneş Enerji Santrali ne oldu?