Bu haber kez okundu.

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç’ u Makamında Ziyaret Etti
banner229

Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve beraberindeki İlçe Müftüleri ile birlikte Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ u makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Şubat ayında Baykan İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşirken Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri Kaymakam Mehmet Tunç’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, ülkemizde aktif şekilde yürütülen diyanetin eğitim programları ve  din hizmetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu . Ziyaret esnasında Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’a Kur’an-ı Kerim ve rahle hediye etti.

Ziyaret sonrası Siirt İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu ve İlçe Müftüleri misafir perverliği için Baykan Kaymakamı / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç’ a teşekkür ederken, Baykan Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu’ na ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.