Bu haber kez okundu.

Siirt İl Genel Meclis Başkanlığına Cangir Bayram Yeniden Seçildi
banner229

AK Parti İl Genel Meclis Başkanlığını 2 yıldır başarıyla yürüten Cangir Bayram yeniden İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi. 
İl Özel İdare Meclis toplantı salonunda yapılan seçimlerde 15 AK Partili üyenin oyunu alan Cangir Bayram İl Genel Meclis Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.
Meclis Açılış konuşmasını yapan Bayram; 2 yıllık dönemde tüm Meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde Siirt için çalıştıklarını söyledi.
Bayram, “İl Genel Meclis Başkanlığına tekrar seçilmemden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki'ye, Siirt Milletvekillerimiz Osman Ören'e, İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç'a ve AK Parti Teşkilatına ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bayram, Bildiğiniz gibi il Özel idaresinin karar organı olan il genel Meclisimiz şimdiye kadar olduğu gibi benim ve bütün meclis üyeleri arkadaşlarımızın tek gayesi ve gayreti memleketimize ülkemize ve bütün Siirtli hemşerilerimize en iyi hizmetleri sunabilmektir.” Dedi.
Üç dilli barış ve kardeşlik şehri olan Siirt’in kalkınması daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Bayram, çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren başta sayın valimize, Özel İdare genel sekterliğine, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah  Canpolat ise yaptığı konuşmada; 2. Dönem İl genel meclis başkanına seçilen Cangir Bayram ve meclisin diğer organlarına seçilen il genel meclis üyelerini kutladı.
Canpolat, uyum içerisinde 2. dönemde çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Yapılan Meclis başkanı seçiminin ardından Siirt Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve 27. Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Adayı Lokman Özcan Cangir Bayram’ı kutlayarak, görevinde başarılar dilediler. 
YAPILAN SEÇİMLERDE BAŞKAN VEKİLLİKLERİNE
 1. Başkanvekili Necmettin Özger 
2. Başkanvekili Mehmet Faysal Ceylan 
ASİL MECLİS KATİPLİKLERİNE
1-İbrahim Oran, 
2-Cahit sevgili 
İL ENCÜMEN ÜYELİKLERİNE 
1-Hasan Carlık, 
2-Cahit Türköz 
3-Hikmet Ekin seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.