Bu haber kez okundu.

Siirt İl Emniyet Müdürü Yılmaz ve Şırnak il Emniyet Müdürü Dalman, Eruh İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, Şırnak il Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çiftçi, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ilçedeki huzurun tesis edilmesinde emniyet teşkilatının büyük pay sahibi olduğunu söyledi.
Emniyet teşkilatının halka gösterdiği samimi yaklaşım ve verdikleri hizmetlerle son derece güzel çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Başkan Çiftçi, "Bölgenin huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü şartlarda en üst düzeyde çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.  

Başta Kaymakamımız olmak üzere ilçe emniyet müdürlüğümüz ile birlikte ilçemizde koordineli bir çalışma düzeni içerisinde görev yapıyoruz" diye konuştu.
Başkan Çiftçi, geçtiğimiz ay göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Eruh ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Siirt İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, Şırnak il Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.

Yılmaz, Dalman ve Başkan Çiftçi İlçenin güvenli ve huzurlu olmasında, gelişmesinde esnafın çok büyük rol aldığını vurgulayarak esnaflara hayırlı bereketli işler temennisinde bulundular.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.