Bu haber kez okundu.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Said Nursi Ortaokulu Öğrencilerini Ağırladı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yapan Çocuk Şube Müdürlüğü Said Nursi Ortaokulu öğrencilerini ağırladı.

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber Siirt İl Emniyet Müdürlüğü öğrencileri ağırlamaya başladı.

İl Emniyet Müdürlüğünü  ziyaret eden Said Nursi Ortaokulu öğrencilerine polislik mesleği ve polislerin kullandığı araçlar tanıtıldı.

Said Nursi  Ortaokulu öğrencilerine mesleki tanıtım yapan Çocuk Şube Müdürlüğü personeli, öğrencilerde farkındalık yaratacak genel güvenlik, mesleki ve toplumsal değerler konularında bilgilendirme sunumu yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda Said Nursi  Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu okulların çok geniş bir öğrenci kitlesini bünyesinde barındırmakta olduğunu, çocuk ve gençleri geleceğe hazırlama hatta çağın ötesine taşımak bakımından temel bir rol oynadığına değindi.

Okullara yönelik toplum destekli polislik faaliyetlerini gelecekle kucaklaşmak olarak ifade eden Yıldırımoğlu; “Mesleki tanıtım etkinlikleri kapsamında bizi ziyaret eden Said Nursi  Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu tarafından öğrencilere takdim edildi.

Yapılan sunum gelecek vadeden meraklı öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son buldu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.