Bu haber kez okundu.

SİİRT İHH’DAN RAMAZAN YARDIMI
banner229

Dünyanın sayılı yardım kuruluşlarından İHH’nın Siirt temsilciliği tarafından Ramazan ayının başlamasıyla birlikte başta Suriyeli muhacirler olmak üzere Siirt’teki yetim ve fakir ailelere şu ana kadar 650 kumanya dağıtıldı.              

Yağ, pirinç, makarna vb. gıda maddelerinden oluşan kumanyalar önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Tek bir insanın bile Siirt’te aç dolaşmasından dolayı manevi sorumluluk altındayız. Bu sorumluluklarımızın bilinciyle biz Siirt İHH gönüllüleri ve Derneği olarak Suriye’den gelen muhacir kardeşlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi Siirtli ailelere her türlü yardımı yapmaya ve gelen yardımları onlara acilen ulaştırmak için halkımızın hizmetindeyiz.

Siirt İHH olarak bu zor dönemde halkımızın yanında olmayı İslami ve insani görevimiz olarak görüyoruz. Bundan dolayı imkânı olan bütün Siirtlilerin bu yardım kampanyalarına katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

 Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

Siirt İHH Yönetim Kurulu adına M. Metin YARDIM

Anahtar Kelimeler:
SiirtYardımIhh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.