Bu haber kez okundu.

Siirt Heyetinden Saruhan Kızılay’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Ankara’da temaslarını sürdüren AK Parti heyeti Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay'ı ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç Başkanlığındaki heyette Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan,Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, Beğendik Belediye Başkanı Görgin Özdemir ve Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karatay oluşan Siirt heyeti, Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Emniyet Genel Müdürlüğü Belge Yönetimi ve Koordinasyon Daire Başkanlığına atanan eski Siirt Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Siirt heyetine teşekkür ederek, tüm Siirt halkına selamlarını iletti.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GENEL MÜDÜRÜ KARACABEY’E ZİYARET

Osman Ören ve Ekrem Olgaç başkanlığındaki Siirt heyeti Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret ettikten sonra, Tarım ve Orman Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğüne atanan hemşehrimiz Tekin Arpacık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

DSİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI EKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Osman Ören ve Ekrem Olgaç  daha sonra DSİ Genel Müdür Yardımcılığına atanan Hemşerimiz Abdullah Ekin’i  Tillo Belediye Başkanı İdham Aydım, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı  Murat Akgün ve Kayabağlar Belde  Belediye Başkanı  Salim Seven ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.