Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Yaralı Depremzedeleri Siirt Eğitim Araştırma Hastanesinde Ziyaret Ettiler
banner229

Vali Vekili Abdulhamit Mutlu, Siirt AK Parti Milletvekilli Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür,Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven ve beraberindeki kurum yetkilileri Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve Siirt’e sevk edilen depremzedeleri hastanede ziyaret ettiler.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem felaketinde yaralanan vatandaşları Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Milletvekili Osman Ören,yaralı depremzedelerin sağlık durumu ile ilgili de doktorlardan bilgi aldı.

Osman Ören, hastanede yaralılarla ilgili tüm tedbirlerin alındığını, süreci yakından takip ettiğini ifade etti. Milletvekili Ören, depremin yaralarını hep birlikte sardıklarını ifade ederek, “Burada adeta şefkat ve merhamet duygularıyla kucaklarını açmış, gerek erişkin, gerekse çocuk ve bebek kısmındaki Kahramanmaraş’ımızdan, Hatay’ımızdan, Adıyaman’dan, Malatya’mızdan gelen depremzedelerimize gereken tedavi ve ihtimam gösteriliyor.

Başındaki yakınlarından da bir istek ve ihtiyaçları var mı şeklindeki yaklaşımımızda ‘bizimle çok ilgileniyorlar, hiçbir sıkıntımız yok’ diye ifadede bulunmaları bizleri ayrıca memnun ediyor.

Devletimizin şefkat ve merhamet eliyle kurum ve kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde her zaman vatandaşımızın yanında olacağımızı bir kez daha paylaşıyor. Sabırla, birbirimizi kucaklayarak, dayanışarak bu süreçte de Allah’ın izniyle milletimiz yaralarını saracak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.