Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Siirt il genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırım, proje ve istihdam çalışmalarına yönelik başkent Ankara'da bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret eden heyet, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek, kentteki yatırım projelerini görüştü.

KENTİN ULAŞIM VE ALT YAPI YATIRIMLARI BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA AKTARILDI

Vali Hacıbektaşoğlu, Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç, Bakan Karaismailoğlu’na Siirt il genelinde yürütülen ulaşım, alt ve üst yapı yatırımları ve sorunları hakkında bilgi verdiler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na Eruh - Fındık yolu, Siirt - Pervari yolu, Doğan köyü (Çemi Kare ) güvenlik yolu, Kurtalan-Siirt Demiryolu, Yeni Havalimanı, Merkez, ilçe ve beldelerimize sıcak asfalt ilimizdeki Hava Mania problemi ile ilgili talepleri ilettiklerini söyledi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, ziyaretlerinden dolayı Siirt  heyetine teşekkür ederek, kentin ulaşım yatırımlarına desteklerin devam edeceğini belirtti.

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale,Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir ve Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.